oxoweb487949

Villabouw Nederland

Villabouw Nederland B.V. is opgericht vanuit het idee van klantgericht, transparant en flexibel bouwen. Door hard te werken en de opdrachtgever centraal te stellen, willen ze uitgroeien tot een toonaangevende villabouwer.

 

De klantgerichtheid, transparantie en flexibiliteit komen overal op de website naar voren. In het bijzonder in de online offertetool. Deze tool biedt bezoekers de mogelijkheid om online een eigen droomhuis samen te stellen. U begint met een standaardwoning. Vervolgens kiest u in stap één van de offertetool de uitvoering van de woning. Zo kunt u kiezen voor een rieten dak of een andere kleur metselwerk. Ook kunt u verschillende soorten opties aan uw woning toevoegen. Een garage of een serre? Bekijk direct het resultaat op prachtige foto's met zowel voor- als achteraanzicht.

 

Het ontwerp is uit een gezamelijk proces ontstaan. Eerst is een bedrijfs-, klanten- en concurrentieanalyse uitgevoerd. Het eindresultaat van deze fase was een allesomvattend document waarmee we naar één van onze partners zijn gegaan. 2eN-Design heeft voor ons zowel de huisstijl als het logo ontworpen. Een samenwerking met een prachtig resultaat.