oxoweb487949

Samensterkonline

Samensterkonline.nl is een website die wij hebben ontwikkeld voor één van onze eigen producten. De website is bedoeld om bezoekers te voorzien van informatie over het concept. Samensterkonline is een uniek concept dat een totaaloplossing biedt voor lokale winkeliers. Het organiseert een gezamenlijke webshop, gedeelde logistiek en één marketingplatform.

 

Kenmerkend voor de website is de homepagina met haar speciale functionaliteiten. Om de bezoeker niet te overweldigen met informatie wordt een carrousel getoond waarmee genavigeerd kan worden.  Alle informatie wordt zo getoond op één pagina, maar dit komt niet direct in beeld.

 

De website is full responsive, dit houdt in dat de website op ieder device optimaal wordt getoond. Het maakt dan ook niet uit of er wordt gekeken op een computer, tablet of telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in een soortgelijke website als samensterkonline.nl? Of bent u, na het bekijken van deze website, nieuwsgierig naar het product? Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen! Neem contact op met Oxolutions via ons contactformulier of bel ons direct op.