oxoweb487949

Ilsebreget.nl

Ilse Breget werkt als online copywriter en redacteur vanuit Rotterdam. Zij is gespecialiseerd in het schrijven van webteksten voor websites, nieuwsbrieven en blogs. Het is voor haar zeer belangrijk dat haar werkzaamheden worden getoond op een goed werkende en overzichtelijke website!

 

Voor de website van Ilse Breget is Oxolutions allereerst uitgegaan van een full responsive design. Dit houdt in dat de website optimaal getoond moet worden op ieder device, zoals een computer, tablet of telefoon. Dit is belangrijk voor een tekstschrijver, omdat een full responsive design de vindbaarheid op Google en andere zoekmachines verhoogt.

 

Verder was één van de eisen voor deze website, dat er op iedere pagina een andere foto wordt getoond, tezamen met een kreet. Hiernaast moest er ruimte zijn voor een blog en haar portfolio. De juiste indeling hiervoor is door Oxolutions ontwikkeld, Ilse Breget heeft zelf de mogelijkheid dit aan te passen wanneer zij dit wil.

 

Omdat Ilse Breget als tekstschrijver op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het slim indelen van websites, was het van belang dat zij de tekstgrootte, tekstkleur, etc. op ieder moment eigenhandig kan aanpassen. Door een gebruiksvriendelijke website te realiseren, is dit nu op ieder moment mogelijk!

 

Heeft u ook interesse in een website zoals die van Ilse Breget, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem volledig vrijblijvend contact op met Oxolutions!