oxoweb487949

Eye Company

Eye Company is een bedrijf dat zich richt op het organiseren van evenementen, zoals borrels en feesten, met een speciale ‘’touch’’. Door middel van veel creativiteit en betrokkenheid bij haar klanten, zorgt Eye Company voor bijzondere belevenissen.


Eye Company heeft aanvankelijk een gewenst ontwerp aangeleverd bij Oxolutions. Het zelfgemaakte ontwerp van Eye Company was het beginpunt van de samenwerking met Oxolutions. Tijdens een persoonlijk gesprek is meegedacht over de functionaliteiten van de gewenste website en de sfeer die deze moet uitstralen. Oxolutions denkt graag uitgebreid mee met de klant om de bedrijfsidentiteit zo goed mogelijk te laten overkomen op de website, zo ook met Eye Company.


 

De kernpunten die uit het eerste gesprek resulteerden waren 'persoonlijke beleving' en ‘anders dan anders’. Deze kernpunten en de door Eye Company aangeleverde sfeerfoto’s identificeren de sfeer van het bedrijf en dus ook van de website in de maak. Eye Company gaf zelf positieve items in het oorspronkelijke ontwerp aan, zoals de handgeschreven teksten, de achtergrond en de gele kleur. Het thema van de website kan worden omschreven als ‘’vintage of shabby chic’’. Samen met de professionele ontwerper en Oxolutions is hier goed op ingespeeld.

Eén van onze professionele ontwerpers is aan de slag gegaan met bovenstaande feiten en sfeerimpressies. Door het uitgebreide gesprek met Eye Company en de duidelijke gewenste inhoud is de ontwerper in staat geweest een passend ontwerp te leveren. Eye Company heeft voor Oxolutions gekozen om een bijpassend logo te creëren. Het ontwerpen van de website en het logo bij één aanbieder brengt vele voordelen met zich mee, vanwege de al bekende sfeerimpressies en bedrijfsidentiteit.

Na een intensieve samenwerking tussen Eye Company en de persoonlijke projectmanager is de website afgerond. Een succesvolle samenwerking, het eindresultaat mag er zeker zijn!

Wilt u ook zo’n professionele en bij uw organisatie aansluitende website, gemaakt door de professionals van Oxolutions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!