oxoweb487949

Diordie

Diordie is een hippe winkel in Hellevoetsluis waar veel fashion, designer vintage en musthaves te koop zijn. Sinds maart 2015 is er nu ook een webshop online waar producten kunnen worden gekocht, de laatste nieuwtjes worden geplaatst en punten worden gespaard via een loyaliteitsprogramma.

 

Voor de website/shop van Diordie is een professioneel ontwerp gerealiseerd door de designer. Dit ontwerp is doorgevoerd op de gehele website, vooral de Parijse tintjes en musthaves komen op iedere pagina terug. De voornaamste kleur die eruit springt, is roze. De huisstijl van Diordie is hierbij aangehouden, zodat de website goed overeenkomt met de fysieke winkel. Een leuk detail is de stadsplattegrond op de website, zeker het bekijken waard. Deze interactieve plattegrond geeft de highlights per wijk in Parijs aan, wanneer hier op wordt geklikt. 

Een bijzondere functionaliteit van de webshop van Diordie is de loyalty points module (loyaliteitsprogramma), geheel gerealiseerd door de professionals van Oxoweb. Iedere bezoeker van de webshop verdient punten, door het simpelweg doen van een aankoop. Deze verdiende punten, in Diordie’s geval 1 punt per uitgave van €25,-, kunnen bij een volgende aankoop worden ingewisseld. Het inwisselen van de punten levert korting op de totaalprijs van de bestelling op. De punten zijn gekoppeld aan een persoonlijk account, gebonden aan de bezoeker. Zo zijn de punten op ieder gewenst moment op te vragen en in te leveren. 

 

Neem voor meer informatie over de loyalty points module (loyaliteitsprogramma), ook toepasbaar op úw webshop, een kijkje op onze productenpagina. 

 

Zelf geïnteresseerd geraakt in een website/shop zoals Diordie, of behoefte aan meer informatie? Neem contact op met de professionals van Oxoweb op het nummer 010 280 86 91, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@oxoweb.nl