oxoweb487949

Bijlesje.nl

Het bijlesinstituut Bijlesje.nl is een klein, flexibel bedrijf dat zich vooral richt op de persoonlijke benadering. Er wordt bijles, huiswerkbegeleiding, toetsvoorbereiding of examentraining, begeleiding bij opdrachten en voorbereiding bij toelatingstoetsen aangeboden op alle niveaus.

 

De website van Bijlesje.nl is volledig ingericht op een zo hoog mogelijke conversie, met de nieuwste technieken worden bezoekers aangetrokken tot het volgen van bijles bij Bijlesje.nl. De website is full-responsive, wat inhoudt dat de website op ieder device optimaal kan worden bekeken. Ideaal voor het bedienen van bezoekers die zoeken via de tablet of telefoon!

 

Het recent vernieuwde design van de website, wordt strak gemonitord door Oxolutions en waar nodig constant verbeterd. Hierbij wordt gezorgd voor een zo hoog mogelijk gebruikersgemak en optimalisering van de verschillende pagina’s. Zo lopen er diverse A/B analyses op de website, om te bepalen welke pagina's wel en niet aanslaan.

 

De website is volledig gerealiseerd met het content managementsysteem Drupal. Door de uitgebreide mogelijkheden van Drupal, is de website uitgegroeid tot een uniek visitekaartje van de organisatie. De vele modules zorgen ervoor dat er een goed passende website kan worden gerealiseerd, zonder te veel handelingen.

 

Wilt u ook een professionele en bij uw organisatie passende website, gemaakt  door de professionals van Oxolutions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Kijk voor meer inspiratie eens op www.bijlesje.nl