oxoweb487949

Bakkerswerkplaats

 

De Bakkerswerkplaats is een sociale onderneming, toegewijd aan beter brood voor de gemeenschap, het ondersteunen van lokale voedselsystemen en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Ambachtelijk brood wordt gebakken door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, die hierdoor een nieuwe toekomst krijgen aangeboden.

 

Oxolutions heeft de Bakkerswerkplaats voorzien van een passende webshop, waarop bestellingen kunnen worden geplaatst. Brood kan los of met een abonnementsvorm worden besteld. De bestelling kan naar wens worden bezorgd of worden afgehaald.

 

De webshop heeft de ingebouwde functionaliteit tot het bijhouden van het abonnementensysteem. Het abonnementensysteem is ingesteld op een frequentie van drie maanden of een half jaar en iedere klant krijgt de optie om zelf in te stellen hoe veel er bij iedere bestelling bezorgd wordt. Er is een volledig op maat gemaakte module gebouwd, waarin de Bakkerswerkplaats zelf kan instellen met welke interval het product wordt geleverd. Het systeem verzendt de bestelling automatisch naar de Bakkerswerkplaats, zodat zij aan de slag kunnen met de bestelling. De klant heeft verder de mogelijkheid om te selecteren of de bestelling bezorgd dient te worden of dat deze wordt afgehaald, informatie die ook direct wordt doorgestuurd aan de Bakkerswerkplaats zodat hierop kan worden geanticipeerd.

 

 

Belangrijk bij de webshop was dat op de homepagina direct duidelijk werd waar het om gaat bij dit bedrijf. Brood! Grote foto’s op de homepagina en ook op de verdere pagina’s werken hieraan mee, alle producten zijn helder weergegeven en de optie tot kopen is duidelijk zichtbaar.

 

De webshop is tevens full-responsive, zodat bezoekers op ieder apparaat een bestelling kunnen doen in een geoptimaliseerde omgeving. Bezoekers op de computer, tablet of telefoon krijgen een aangepaste versie van de webshop te zien, zodat het voor iedereen mogelijk is om optimaal gebruik te maken van de webshop!

 

Ook geïnteresseerd in een full-responsive webshop, met abonnement functionaliteit? Of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Oxoweb en bespreek de mogelijkheden!