oxoweb487949

Autonoom.eu

 

De website van Autonoom is door Oxolutions gerealiseerd en dient als handleiding voor het programma. Autonoom is een door Oxolutions ontwikkeld programma. Het geeft direct inzicht in openstaande posten, dient als relatiemanagement tool om contactgegevens te onderhouden en zorgt voor een directe verbinding met een accountantskantoor. Om de gebruikers zo goed mogelijk van dienst te zijn, is een website gerealiseerd waarop alle functionaliteiten zijn omschreven.

 

Autonoom.eu is niet full responsive. Dit is een bewuste keuze omdat de website dient als handleiding en wordt gebruikt naast het programma Autonoom. Dit programma wordt altijd op een pc gebruikt, de handleiding is daarom alleen geoptimaliseerd voor gebruik op een pc.

 

Hoewel enigszins gedateerd, toont de website nog altijd zakelijk en gebruiksvriendelijk. De gebruiksvriendelijkheid is belangrijk. Gebruikers moeten makkelijk kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Het is daarom mogelijk om een heel stappenplan te volgen, maar ook om ergens halverwege in te vallen bij iets wat onduidelijk is voor de gebruiker van het programma.

 

Kenmerkend voor de website is de duidelijke en overzichtelijke achterkant. Het stappenplan bestaat uit meerdere stappen op zich. Het is daarom mogelijk om een individuele stap aan te passen, door iets toe te voegen of te verwijderen. De website regelt vervolgens de rest: alles wordt aangepast, waardoor het stappenplan niet in de war zal raken.

 

Voor meer informatie over dit product verwijzen wij u naar www.autonoom.eu. Heeft u zelf ook interesse in een zakelijke en gebruiksvriendelijke website? Neem dan vandaag nog contact op met Oxolutions!