oxoweb487949

Apm B.V.

 

APM B.V. is specialist in het begeleiden van bouwprocessen voor ondernemers en overheden. Denk hierbij aan het aanleggen van een nieuwe kade, haven, sluis, betonnen kunstwerk of grootschalige renovaties. Voor de website van dit bedrijf zijn foto’s erg belangrijk om de bezoeker een goed beeld te geven van de werkzaamheden!

 

Op de oude website van APM B.V. kwamen de projecten en projectfoto’s niet goed uit de verf. Oxolutions heeft zich toegelegd op het duidelijker in beeld krijgen van de projecten, door middel van grote foto’s en meerdere mogelijkheden tot het bekijken hiervan. Ook is de website full responsive gemaakt, zodat de website op ieder device optimaal wordt getoond.

 

Op de projectenpagina wordt een overzichtsafbeelding getoond zodat de bezoeker een goed beeld krijgt van het project, ook zonder de tekst te lezen. Als de bezoeker doorklikt, kunnen alle projectfoto’s getoond worden in een fotoalbum: uitvergroot inclusief bladermogelijkheid. 

 

Op de homepagina van de website van APM B.V. is gekozen voor een extra navigatiemogelijkheid, naast het eerste menu rechtsboven in beeld. Dit geeft de bezoeker extra steun en duidelijkheid over de beschikbare pagina’s.

 

Ook zo’n volledig geoptimaliseerde website, inclusief mooie en duidelijk getoonde projectfoto’s? Neem contact op met Oxolutions!